Erse CCTV-AL 1 COAX+4x0,22 mm² Kamera Kablosu
Erse CCTV-AL 1 COAX+4x0,22 mm² Kamera Kablosu
Bu üründen minimum 50 metre satın alabilirsiniz.
Erse CCTV-AL 1 COAX+4x0,22 mm² kamera kablosu; kapalı devre televizyon (CCTV) ve güvenlik kameraları altyapısında video, ses ve kontrol sinyallerini aynı hat üzerinden güvenle iletmek için geliştirilmiş hibrit bir kablo çözümüdür. 100 metrelik rulo halinde sunulan bu ürün, kamera sistemlerinde ihtiyaç duyulan koaksiyel görüntü iletimi ile ek sinyal beslemelerini tek bir kablo demetinde toplayarak montaj kolaylığı sağlar.
Kablo yapısında yer alan 7x0,20 mm bükülü elektrolitik bakır koaksiyel damar 75 ohm empedans değeriyle net görüntü aktarımı gerçekleştirirken, ilave 0,22 mm² ve 0,50 mm² kesitli sinyal ve kontrol damarları sistemin besleme ve çevre birimi bağlantılarını destekler. Al-Pes bant ve alüminyum örgüden oluşan çift katmanlı ekranlama sistemi, elektromanyetik girişimlere karşı yüksek koruma sağlayarak sinyal bütünlüğünü korur.
Öne Çıkan Özellikleri
- Hibrit kablo yapısı: 1 adet koaksiyel damar ile birlikte 4 adet 0,22 mm² sinyal ve kontrol damarlarını tek kılıfta buluşturarak çoklu kablo çekme ihtiyacını azaltır.
- Al-Pes bant ve alüminyum örgü ekranlama: Dış ortam kaynaklı elektromanyetik parazitleri engelleyerek parazitsiz video ve sinyal iletimi sağlar.
- Esnek ve bükülebilir yapı: 10 x kablo çapı bükülme yarıçapı sayesinde dar alanlarda ve köşe dönüşlerinde kolay yönlendirme imkânı sunar.
- Geniş sıcaklık dayanımı: -30°C ile +70°C arasındaki çalışma sıcaklığı aralığıyla farklı ortam koşullarına uyum gösterir.
- Alev geciktirici kılıf: IEC 60332-1-2 standartlarına uygun alev geciktirici dış kılıfı sayesinde güvenlik standartlarını destekler.
Kullanım Alanları
- Güvenlik ve kapalı devre TV (CCTV) kamera sistemlerinde kısa mesafeli video, ses ve sinyal iletimi
- Bina içi güvenlik kamerası altyapı tesisatları
- Kamera kontrol ve besleme hatlarının tek merkezden taşınması gereken noktalar
Teknik Özellikler
| Özellik | Değer |
|---|---|
| Ürün Modeli | Erse CCTV AL |
| Koaksiyel İletken | 7 x 0,20 mm Bükülü Elektrolitik Bakır |
| Sinyal Damarları İletkeni | 0,22 mm² Bükülü Elektrolitik Bakır |
| Kontrol Damarları İletkeni | 0,50 mm² Bükülü Elektrolitik Bakır |
| Koaksiyel Yalıtkan | 2,50 mm Solid PE |
| Ekranlama | Al-Pes Bant + Alüminyum Örgü (Genel Ekran: %100 Kapama Al-Pes Bant) |
| Dış Kılıf Malzemesi | PVC Kompaund |
| Dış Kılıf Rengi | RAL 7032 Gri |
| İletken Direnci (0,22 mm²) | 79 Ω/km |
| İletken Direnci (0,50 mm²) | 39 Ω/km |
| Efektif Kapasite | 67 pF/m |
| Empedans | 75 Ω (±3) |
| Çalışma Voltajı | 250 V |
| Test Voltajı | 1200 V |
| Bükülme Yarıçapı | 10 x Kablo Çapı |
| Çalışma Sıcaklığı | -30°C ile +70°C |
| Alev Geciktiricilik Testi | IEC 60332-1-2 / DIN EN 60332-1-2 / EN 60332-1-2 |
| Uyumluluk ve Standartlar | CE, RoHS compliant |
Benzer Ürünlerden Farkı Nedir?
Erse CCTV-AL kamera kablosu, koaksiyel video hattı ile çoklu kontrol/sinyal damarlarını (4x0,22 mm²) tek bir kılıf altında birleştiren hibrit mimarisi sayesinde öne çıkar. Al-Pes bant ve alüminyum örgü birleşimiyle sağlanan tam kapama ekranlama, standart kablolara kıyasla elektromanyetik girişimlerin yoğun olduğu alanlarda görüntü ve sinyal kararlılığını artırır.
Sık Sorulan Sorular
Erse CCTV-AL kamera kablosu kaç metrelik rulolar halinde satılır?
Ürün, 100 metre rulo uzunluğu ile satılmaktadır.
Bu kamera kablosu hangi sistemlerde kullanılır?
Kapalı devre TV (CCTV) ve güvenlik kamera sistemlerinde kısa mesafeli video, ses ve sinyal iletimi amacıyla kullanılır.
Kablo ekranlaması parazitlenmeyi önler mi?
Evet, koaksiyel ekrandaki Al-Pes bant ve alüminyum örgü ile genel ekrandaki %100 kapamalı Al-Pes bant kombinasyonu dış elektromanyetik etkilere karşı koruma sağlar.
